Nosiče na obuv plexi: sortiment a funkcie

25 march 2019

Stojany na obuv z plexiskla

Produkty na obuv môžete prezentovať v obchode rôznymi spôsobmi. Jedným z najpohodlnejších je ukážka s použitím plastového stojana na topánky z transparentného plexiskla. Tento materiál má trvanlivosť, je odolný voči mechanickému poškodeniu, nepoškodzuje priečelie a umožňuje zákazníkovi zamerať sa na výrobok.

Nosiče na obuv plexi: sortiment a funkcie

Stojany na topánky v plexi obchode môžu mať rôzne vlastnosti a funkčnosť. Pre niektoré typy obuvníckych výrobkov existujú individuálne riešenia pre konkrétny dizajn obuvi na zákazku. Ak potrebujete pomoc pri výbere podstavca - zavolajte našim manažérom: +421 43 49 4444 0 Odpovedajú na všetky otázky a pomôžu vám vybrať si pohodlné a praktické prezentačné podstavce a stojany.

V katalógu našej spoločnosti Plastiks® sú prezentované rôzne zariadenia stojany ,podstavce pre predajne obchodov s obuvou. V tejto kategórii si môžete zakúpiť:

Prezentačné plexi podložky na topánky. Predstavujú vertikálne držiaky v tvare Z alebo U, police, modely s podperou pod pätou s možnosťou vloženia na cenovky. Vyrobíme vám na mieru produkty ktoré podporujú "siluetu" topánky.

Podložky z Plexi. Navrhnuté pre správne uskladnenie a vystavenie výrobkov obuvi v najatraktívnejšej forme. Udržať tvar vrchu, ktorý dodatočne šetrí materiál pred výskytom záhybov, povrchových trhlín a iných deformácií.

Stojany na obuv z plexiskla Vám umožňujú:

- vybrať si najlepšíe produkty akéhokoľvek typu;

- upriamiť pozornosť na nové dizajny a špičkové modely;

- organizéry na prezentáciu kolekcie určitej značky;

- bez väčšieho úsilia môžete stojany presunúť , osviežiť tým interiér a urobiť ho zaujímavejším.

A čo je najdôležitejšie, podložky na topánky vo vašej predajni dávajú možnosť krásne prezentovať a predávať aj zastaraný tovar alebo priemerné modely.