Plexi cenovky (cenovky) na Slovensku. Výroba cenoviek a ich typy

18 february 2019

Plexi cenovky

Cenovkysú rôzne sú široko používané na zverejňovanie informácií o produkte a poskytujú mu ďalšiu reklamu. Oblasť použitia držiakov cenoviek - obchodov, supermarkety, obchodné plochy atď. Vyrábame cenníky, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, estetikou, jednoduchosťou používania a farebným dizajnom.

Cenovky sú tieto typy:

Plexi cenovky(cenovky) na Slovensku. Výroba cenoviek a ich typy

Používajú sa na upevnenie na koncoch políc - držiaky cenoviek na police.

Poskytujú vynikajúcu viditeľnosť cenovky a uľahčujú umiestňovanie cenových značiek pre rôzne tovary. Pripevňovacie držiaky na steny sú prilepené pomocou špeciálnej obojstrannej pásky.

Cenovky na police. Používa sa na umiestnenie cenových značiek na horizontálny povrch (tabuľka). Existujú jednostranné a obojstranné. Tieto reklamné stojany ukazujú cenu a chránia ho pred vonkajšími vplyvmi možné umiestnenie aj v exterieri. Možme umiestneniť držiaky na stôl v rôznych uhloch , čo zaručuje vynikajúci prehľad o tovare.

Cenovkyktoré sú horizontálne umiestnené na policiach. Takéto držiaky označenia cien sa vyznačujú vysokou pevnosťou, estetikou a funkčnosťou. Uľahčujú proces výmeny cenového označenia. Vďaka kompaktnosti je možné jeho inštaláciu vykonať na policiach rôznych materiálov.

V samostatnej sekcii výrobu označujeme držiaky cenoviek pre gastronómiu, okenné cenovky s potravinami - syry, klobásy, mäso, ryby atď.

Výroba plastovych cenoviek na Slovensku. Pri výrobe cenníkov by vždy mali zohľadňovať špecifiká umiestňovania informácií o nich. Predpokladom je teda uplatnenie dátumu výroby tovaru na cenníku. Návrh by mal vyzerať čo najpresnejšie a najpresnejšie. Je žiaduce používať firemnú identitu a logo vašej spoločnosti. Slúži ako reklamný pútač. Pri výrobe držiakov cenoviek sa používa široká škála tlačových techník (digitálna, ofsetová, hodvábna), ako aj najnovšie technické vybavenie.

Hlavnými materiálmi na výrobu plexi cenoviek je Plexisklo. Obľúbenosť držiaka plexiskla je spôsobená jeho trvanlivosťou, vysokou pevnosťou a estetickou príťažlivosťou. Navyše, plexisklo nie je zlomiteľné na malé kúsky. Nevyžaruje toxíny škodlivé pre ľudské zdravie. Pokiaľ ide o plastový držiak, je zvyčajne vyrobený z odolného plastu. Je to veľmi praktický a plastový materiál, ktorý je jednoduchý na údržbu. Používa na výrobu výrobkov s malým formátom.

Ak potrebujete kvalitný a cenovo dostupný cenník kontaktujte nás order@plastiks.sk. Naši odborníci vám ochotne pomôžu pri výbere najlepšej možnosti.

Plastiks® je európsky výrobca plastových výrobkov, Plexi. Naším cieľom je vyrábať výrobky z najvyššej kvality plexi. Vyrábame rôzne podpery na umiestnenie tovaru z plexi, police plexi, držiaky cenoviek z plexi, stojany na potlač plexi, disky plexi a mnoho ďalších výrobkov.