Stojany na hodinky najlepšia kvalita v EÚ

20 march 2019

Správne zobrazenie hodiniek a náramkov vo výklade je prvým krokom k úspešnému predaju. Kvôli vizuálnemu vnímaniu tovaru kupujúci hodnotí výrobok a robí správnu voľbu. Ako hlavné obchodné zariadenie sa používa stojan na náramkové hodinky v rôznych verziách.

Sortiment stojany na hodinky

V katalógu Plastiks® si môžete vybrať kvalitný reklamný stojan na hodinky pre obchod a osobné použitie v niekoľkých verziách:

Vankúše s penovou výplňou a saténovým poťahom - krásne príslušenstvo, ktoré nielenže chráni výrobok pred nárazmi a poškriabaním, ale tiež vám umožňuje vyhodnotiť ho z rôznych uhlov pohľadov.

Stojany na hodinky najlepšia kvalita v EÚ

Horizontálne stojany na hodinky, náramky. Stojany na retiazky, stojany na hodinky. Takéto miesto na vystavenie šperkov možno použiť v oddelení šperkov s drahými kameňmi alebo na toaletnom stolíku v byte.

Vertikálny stojan na hodinky, náhrdelníky a náramky vyzerá priaznivo za sklom vitríny v kombinácii s podsvietením a pohyblivým podstavcom. Vďaka priehľadnosti plexiskla sa vytvára príjemné zobrazenie, odraz kovu a oslnenie z kameňov. Takéto návrhy reklamných stojanov sú vhodné v oddeleniach mobilnej prezentácie sú ľahko prenosné, na reklamných stojanoch s brožúrami a v kanceláriách na prezentáciu propagačných akcií / služieb.

Reklamný stojan na náramkové hodinky vo forme tabliet je výhodným riešením pre značkové modely a hromadné zobrazovanie jednej značky. Sú prezentované v kompaktnej a viacvrstvovej verzii pre jeden model alebo sériový predaj .

Reklamné stojany na hodinky v dizajne Plexi majú niekoľko zárezov pre upevnenie hodiniek a náramkov, môžu byť doplnené LED osvetlením a držiakom cenovky. Stojan je vyrobený z transparentného akrylu a vyznačuje sa dostupnou cenou, vysokou pevnosťou a originalitou.

Akýkoľvek stojan na šperky na zápästie môže byť vystavený v vitríne, na stojane, na stojane a pod sklom vzhľadom na jeho kompaktnú veľkosť a ľahkosť. V závislosti na počte položiek na displeji si môžete vybrať držiak na hodinky, určený pre 1 alebo viac šperkov, s tvarovaným rezom alebo klasickým typom.

Funkcia plexi stojanov od spoločnosti Plastiks®

Jedinečnosť a všestrannosť prezentovaných dizajnov je spôsobená možnosťou obsluhy zariadenia nielen pre určený účel, ale aj v spojení s inými produktmi:

Reklamné stojany môžu byť dobrou podporou pre zobrazenie krabíc, brožúr, reklamných prezentov na stole v kancelárii, alebo ako držiaky rôznych prístrojov.