Volebné urny z plexiskla (plexi). Funkcie produktu

21 march 2019

Hlasovacie schránky Plexi nie sú len pre hlasovanie počas volieb, ale sú aktívne využívané aj v reklamných kampaniach, počas sociologických prieskumov a pre zber darov. Dizajn je odlievaný box určitej veľkosti a tvaru so štrbinovou drážkou, takže je vhodné vložiť informačný bulletin, peniaze alebo vyplnený formulár žiadosti. Predpokladom je zámkový alebo uzamykací prvok. Pre pohodlnú prepravu je možné výrobok doplniť držadlami.

Volebné urny z plexiskla (plexi)

Boxy z plexiskla sú vyrobené tak, aby sa ľahko prenášali alebo upevňovali na stenu alebo stojan. Sú odolné voči vlhkosti, takže sa nemusíte báť dažďa pri použití vonku. Cenné papiere, ktoré sú vo vnútri, netrpia vplyvom počasia ani zvedavými očami. Pri výbere výrobku je potrebné vziať do úvahy formát tlačených materiálov, ktoré spadnú do urny.

Volebné urny z plexiskla (plexi). Funkcie produktu

Charakteristické vlastnosti plexi volebných urien

Hlasovacie schránky z plexi na hlasovanie by mali byť transparentné alebo priesvitné, aby sa predišlo podvodom, na iné účely môžeme urobiť farebné variácie, matné alebo saténové. Všetky výrobky sú vyrobené z pevného a termoplastického akrylu vyrobeného v EU, ktorý sa vyrába vstrekovaním alebo vytláčaním.

Má vysokú pevnosť, odolnosť voči opotrebeniu, nárazom, teplotám, vlhkosti a ultrafialovým lúčom.

Vzhľadom k štruktúre je schopný mať akúkoľvek formu.

Má esteticky príťažlivý vzhľad, ktorý sa časom nezhoršuje.

Absolútne bezpečný pre ľudské zdravie, nevypúšťa toxické látky.

Vlastná produkcia Plastiks® - priestor pre kreativitu vyrobíme čokoľvek.

Okrem štandardných výrobkov si vo firme Plastiks® môžete objednať rôzne výrobky z plexiskla podľa vlastných výkresov a návrhov.

Kocky s prepážkami, uzávermi (otvorené a s viečkami), viacstrannými krabicami účinne využívanými na komerčné a nekomerčné účely. Naši konzultanti vám pomôžu vybrať materiály, farby, gravírovanie a vytvoriť jedinečné vzorky. Dodávame tovar na akékoľvek miesto na Slovensku a v Českej republike.