Stojan na menu vyrábaný na slovensku spoločnosť Plastiks®

04 april 2018

Plastový stojan na jedálny lístok od Slovenského výrobcu Plastiks®

Vážení zákazníci, tieto plastové obojstranné stojany môžu byť využívané v rôznych reštauráciách, kaviarňach, baroch. Zároveň je možné ich využiť aj ako stojan na menu, kde je možné z každej strany poskytnúť inú informáciu, alebo reklamu.
Veľkosť obojstranných stojanov je rôzna od A7 po A4, nie je problém vyrobiť iný rozmer. Stojan na jedálny lístok je z kvalitného 1.5 mm až 3mm priezračného plexiskla, ktoré sa používa napríklad v LED televízoroch pre dokonalé zachovanie farieb.
Naša spoločnosť Plastiks® sa snaží vyrábať výrobky v dobrej kvalite a dodávať ich zákazníkom v čo najrýchlejšom čase. Pre spokojnosť zákazníkov vyrábame výrobky aj na mieru. Môžeme zmeniť veľkosť výrobku, hrúbku materiálu, aj jeho tvar.

Farebná tlač na všetkých výrobkoch

Zabezpečujeme farebnú tlač v dobrej kvalite a trvanlivosti na všetkých našich výrobkoch z plastových materiálov, drevených výrobkov a aj na ďalších materiáloch pre našich zákazníkov na rôznych kovoch, materiálov z gumy, fóliách - nákupné tašky, tkaninách napríklad tričká a rôzne nápisy a logá na písacích potrebách.
V prípade otázok nás môžete kontaktovať na +421 948 906 660, alebo na hore uvedenom maily.