Weblog Plastiks® |aplikácia obsahujúca chronologicky príspevky

Reklamné stojany z plexiskla sa stávajú efektívnymi pomocníkmi pri distribúcii propagačných materiálov. Harmonicky zapadnú do každého prostredia. Takéto reklamné stojany vyrobené na objednávku môžu pôsobiť ako originálne dizajnové prvky pre obchod, kanceláriu, kaviareň, reštauráciu, banku, poisťovňu, cestovnú kanceláriu, hotel, lekársku ambulanciu a iné organizácie.

Lakonický dizajn umožňuje umiestniť reklamné stojany do obmedzeného priestoru a nenápadne tak prezentovať reklamné informácie spotrebiteľovi.

Výhody používania reklamného stojanu z plexiskla

Reklamné stojany na propagačné materiály majú množstvo výhod, vďaka ktorým je používanie takýchto produktov relevantné.

• Priehľadné plexisklo nezakrýva predmety umiestnené na stojane. Všetky detaily inzerátu sú jasne viditeľné pre potenciálneho kupujúceho inzerovaného produktu alebo služby.

• Takéto reklamné stojany sú odolné: životnosť dosahuje pätnásť rokov.

Plexisklo je odolné voči UV žiareniu: zachováva si svoju celistvosť, aj keď je vystavené priamemu slnečnému žiareniu.

• Vysoká priepustnosť svetla umožňuje použitie takýchto reklamných stojanov vo vitrínach a oknách.

• Pohodlný dizajn uľahčuje umiestnenie reklamných stojanov na rôzne povrchy: na podlahu, stenu, stôl, podstavec…

• Reklamný stojan vďaka nízkej hmotnosti nevytvára veľkú záťaž na vitríne, kde je umiestnený

• Vynikajúce estetické vlastnosti umožňujú takýmto regálom harmonicky zapadnúť do akéhokoľvek interiéru. Sú vhodné v kancelárii, v obchode, vo vestibule obchodného centra, v pavilóne metra a na iných miestach.

Ponúkame Vám široký výber priehľadného plexiskla, doručenie kuriérom do ktoréhokoľvek mesta na Slovensku.
Prípadne formátovanie na mieru, výroba výrobkov z plexiskla na mieru.
Okrem toho Vám vieme ponúknuť široký výber farebného plexiskla a všetkých druhov profesionálnych plastov na reklamu.

Výhody stojanov na jedálny lístok:

. praktickosť, jednoduchosť použitia - v stojan na menu sa dajú ľahko vymeniť, vďaka pohodlnému dizajnu produktu.

. široká škála využitia - okrem použitia držiaka na umiestnenie jedálneho lístka, možno tento stojan na menu použiť na rezerváciu stolov. Stojany na jedálny lístok sa využívajú aj pri prezentáciách, vkladajú sa do nich letáky, pohľadnice, reklamy.

. pevnosť, odolnosť, nenáročná starostlivosť - plastové výrobky sa ľahko čistia, sú odolné a nevyžadujú špeciálne ošetrovacie prostriedky.

. môžete si u nás objednať stojan na menu podľa vašich individuálnych rozmerov. Vieme vyrobiť na šírku, výšku, malé, veľké alebo si stačí pozrieť našu online ponuku.

V závislosti od typu inštitúcie, jej vlastností sa vyberie dizajn stojana na menu. Ak sa stojan na jedálny lístok bude vždy používať v jednej inštitúcií alebo prevádzke, je možnosť naň natlačiť logo podľa vašeho výberu, napríklad logo organizácie, reštaurácie, kontaktné údaje atď. (potlač je výhodná pri nákupe 100 a viac kusov).

Typy stojanov na mieru:

  • štandardné prevedenie so stabilnou základňou (trojuholníkový stojan) - základňa takéhoto výrobku je vyrobená termoohýbaním plexiskla.
  • dizajn s farebným, tvarovým zakrivením - takéto stojany na menu sú zaujímavé v kaviarňach pre mládež, baroch. Základný tvar - rovný plochý alebo trojuholníkový.
  • šikmý držiak jedálneho lístka v tvare L – takýto produkt je možné použiť na jedálny lístok, ako aj na iné informácie a reklamu.
  • trojrozmerná podpora pre štyri menu – takýto držiak menu má štyri roviny na umiestnenie informácií.
  • trojstranné prevedenie – kompaktné, umožňuje umiestniť rôzne informácie. Na euro letáky sú zvislé stojan na menu, na obyčajné listy sú široké obdĺžnikové.
  • vertikálne stojan na menu – môžu byť rovné, šikmé, s vreckami na vizitky alebo bez nich.
  • Stojany na menu sme pripravení Vám ich vyrobiť na objednávku v súlade so všetkými vyslovenými požiadavkami. Čas výroby závisí od pracovného zaťaženia našej výroby a množstva, ktoré potrebujete. Vašu objednávku doručíme do akéhokoľvek mesta, kde potrebujete, nielen na Slovensku, ale aj v rámci EÚ.


    Vlastná osvedčená výroba nám umožňuje ponúknuť prijateľnú cenu našich produktov, pričom vždy ručíme za ich vysokú kvalitu.

    V našom online katalógu si môžete objednať ďalšie produkty pre Váš podnik. Začnite objednávať hneď teraz.
    Uveďte počet produktov, ktoré potrebujete a pošlite nám svoju požiadavku.

    25 may 2022

    Jednou z najdôležitejších položiek, ktorým kupujúci vždy venujú pozornosť, sú cenovky.
    Okrem hlavnej funkcie, ktorou je poskytovanie informácií o cene, môžu cenovky niesť aj množstvo ďalších informácií o predávanom produkte.
    Je nepostrádateľným atribútom v každej obchodnej prevádzke. V našom online katalógu nájdete široký sortiment cenoviek.

    Chcete riešenie na mieru pre vašu firmu alebo máte otázky?
    Kontaktujte nás mailom alebo na jednom z vyššie uvedených telefónnych čísel. Na všetky vaše otázky odpovieme.

    Stojan na mobil na stôl je nepostrádateľným atribútom vitríny, bez ktorej si nemožno predstaviť predaj vybavenia.
    Koniec koncov, je veľmi dôležité dbať na jeho správnu prezentáciu. Stojany na mobil na stôl sú na to ideálne.
    Tu si môžete kúpiť Plexi stojan na mobil za ceny od výrobcu, bez sprostredkovateľov. Vlastná osvedčená výroba nám umožňuje ponúkať prijateľnú cenu našich produktov, pričom vždy ručíme za ich vysokú kvalitu. Môžete si byť istí, že pri správnom používaní vám bude slúžiť dlhé roky. To znamená, že o opätovnom nákupe takýchto produktov nemusíte dlho premýšľať.

    Chcete vybaviť svoje vitríny exkluzívnymi Stojanmi na mobil pre vitriny? Sme pripravení vám ich vyrobiť na objednávku v súlade so všetkými vyslovenými požiadavkami. Čas výroby závisí od pracovného zaťaženia našej výroby a množstva, ktoré potrebujete. Vašu objednávku doručíme do akéhokoľvek mesta, ktoré potrebujete, nielen na Slovensku, ale aj v rámci EÚ.

    V našom online katalógu si môžete objednať ďalšie produkty pre Váš podnik, vrátane plexi cenoviek, stojanov na letáky a vitríny. Začnite objednávať hneď teraz. Uveďte počet produktov, ktoré potrebujete a pošlite nám svoju požiadavku.

    Chcete riešenie na mieru pre vašu firmu alebo máte otázky? Kontaktujte nás na jednom z vyššie uvedených telefónnych čísel. Na všetky vaše otázky profesionálne odpovieme.

    Stojan na mobil pre vitriny od Plastiks® sú zárukou vysokého predaja elektroniky vo vašej predajni!

    Štít chrání obě strany v prodejních provozech prodávajícího i kupujícího! Víme rychle vyrobit na míru ochranné kryty z plexiskla.
    Samozřejmostí je i rychlá dodávka samonosných plexisklových bariér na pulty k pokladně.
    Štít stačí položit na stůl. Naše kryty zabraňující šíření korona viru jsou bez nutnosti montáže.
    Stačí bariéru jednoduše složit a dát na stůl a používat.

    Tarcza chroni obie strony w operacjach sprzedaży sprzedawcy i kupującego! Możemy szybko wykonać niestandardowe osłony ochronne z pleksiglasu.
    Oczywiście istnieje również szybka dostawa samonośnych barier z pleksiglassu do liczników do kasy fiskalnej.
    Po prostu połóż tarczę na stole. Nasze osłony zapobiegające rozprzestrzenianiu się wirusa korony są odmontowane.
    Po prostu złóż barierę i połóż ją na stole i użyj jej.

    Štít chráni obidve strany v predajných prevádzkach predávajúceho aj kupujúceho! Vieme rýchlo vyrobiť na mieru ochranné kryty z plexiskla.
    Samozrejmosťou je aj rýchla dodávka samonosných plexisklových bariér na pulty k pokladni.
    Štít stačí položiť na stôl. Naše kryty zabraňujúce šíreniu korona vírusu sú bez nutnosti montáže.
    Stačí bariéru jednoducho zložiť a dať na stôl a používať.

    Vieme rýchlo vyrobiť na mieru ochranné kryty z plexiskla.
    Samozrejmosťou je aj rýchla dodávka samonosných plexisklových bariér na pulty k pokladni. Štít stačí položiť na stôl.
    Naše kryty zabraňujúce šíreniu korona vírusu sú bez nutnosti montáže.
    Stačí bariéru jednoducho zložiť a dať na stôl a používať.

    Každý zamestnávateľ Musí chrániť zamestnancov v práci!!!

    Plastiks® jest uznanym europejskim producentem niestandardowych produktów z pleksi. W odpowiedzi na obecną sytuację zareagowaliśmy szybko i możemy dostarczyć niestandardowe osłony z pleksiglasu do twoich operacji. Możemy zapewnić ochronę Twoim klientom.
    Fizyczną barierą przed rozprzestrzenianiem się infekcji kropelkami jest ścianka oddzielająca wykonana na miarę z pleksiglasu, zapewniająca zwiększoną ochronę przed wirusem koronowym.
    Możemy produkować niestandardowe bariery ochronne, zwiększając ochronę przed wirusem koronowym dla liczników i kas fiskalnych w żywności. Dopasowane tarcze do sklepów i stacji obsługi zwiększają ochronę przed rozprzestrzenianiem się wirusa korony.
    Produkujemy również jasne strefy oddzielania dla ludzi w zakładach produkcyjnych, przezroczyste ściany wykonane z pleksiglasu na wymiar. Ochrona liczników w aptekach z przezroczystą barierą fizyczną.
    Możemy produkować niestandardowe gabloty z pleksi, które chronią żywność i towary. Oczywiście istnieją oddzielające ściany wykonane z akrylu na miarę. Wszelkie przeszkody wykonane z przezroczystego pleksiglasu zgodnie z Twoimi wymaganiami. Również przejrzysta ochrona licznika w banku dla zwiększenia ochrony. Ochrona strefy klienta. Przezroczysta ściana wykonana z pleksiglasu dopasowanego do przestrzeni biurowej, zwiększa ochronę przed wirusem koronowym.
    Dopasowana ochrona przestrzeni osobistej w biurze.

    Plastiks® może wykonać dowolną barierę, osłony z pleksiglasu, przeszkody wykonane z przezroczystego plastiku. Różne ścianki oddzielające barierę ochronną wykonaną z materiału pleksi. Szyte na miarę z przezroczystego plastiku. Ekrany akrylowe na zamówienie. Plastikowe ściany, wszystko według twoich wymagań.
    W ten sposób zwiększ ochronę swoich klientów i pracowników przed infekcją kichania poprzez kichanie przy regularnej dezynfekcji zalecanymi środkami w celu zagwarantowania ochrony swoim pracownikom i klientom.
    Ta metoda w żadnym wypadku nie zapewnia 100% ochrony przed infekcją. Daje to jednak większą pewność, ponieważ jest barierą fizyczną.