Cenovky z plastu vyrábané na Slovensku - Plastiks®

21 april 2018

Cenovky z plastu.


Vážení zákazníci dovoľte aby sme Vám dnes predstavili plastové stojany na cenovky, ktoré sú dnes využívané v supermarketoch, stánkoch, obchodíkoch, luxusných obchodoch a nákupných centrách. Garantujeme kvalitu našich produktov. Plexi stojany na cenovky sú veľmi obľúbené a žiadané, pretože svojimi vlastnosťami dávajú do popredia ponúkaný produkt a ich využitie je ako pohodlné tak i praktické.
V Našej ponuke produktov nájdete držiaky na stoly, cenovky s magnetom alebo s lepiacou páskou, držiaky na štítky s klipom, cenovky na kovové povrchy.
Stojany na cenovky sú vyrábané z kvalitného axpetu 0,8mm ( ohybný plast) a plexiskla o hrúbke 1mm až 3 mm. V prípade požiadavky môžu byť aj o väčšej hrúbke.

Produkty z dreva, sietotlač.

Naša spoločnosť sa zaoberá aj výrobou drevených výrobkov. Jedná sa o suveníry - magnetky, podnosy pod jedálenskú súpravu, menovky na svadbu - aj s gravírovaným. Na všetky drevené výrobky ponúkame aj kvalitnú farebnú tlač.
Ponúkame Vám ich v rôznych farebných prevedeniach s možnosťou potlače Vášho loga.
Spoločnosť Plastiks® vyrába svoje produkty na Slovensku a zaoberá sa veľkoobchodným i maloobchodným predajom, čo Vám umožňuje ľahko nakúpiť plastové stojany a cenovky v množstve, ktoré budete potrebovať.