Sieťotlač - tlač na rôzne materiály od Plastiks® tlačené na Slovensku

19 may 2018

Sieťotlač - tlač na textil, drevo, papier, kovy, sklo


Vážení zákazníci v našej spoločnosti Plastiks® sa zaoberáme výrobou plastových výrobkov a tlače na rôzne materiály. V tomto článku by som Vám rád
predstavil našu ponuku služieb tlače na sieťotlači.
Sieťotlač ponúka veľmi dobrú kvalitu tlače, ktorá vydrží aj rôzne opotrebovanie. Atrament sa nanáša prostredníctvom šablóny, ktorá sa dá zhotoviť presne na mieru podľa požadovaného obrázka.
Tlač môže byť veľmi tenká, podobná ako na papieri, alebo vo väčšej hrúbke čo je vidieť aj cítiť. Tlač je možné nanášať na rovné, ale aj valcovité predmety. Prostredníctvom sieťotlače
je možné aj vyplniť rôzne nerovné plochy alebo pórovité miesta.

Ponúkame Vám tlač loga a iných dizajnérskych prvkov na rôzne povrchy.

Tlač na textil

Výhodou tlače na textil pomocou sieťotlače je jej kvalita. Ponúka dlhodobú trvácnosť, je možné vytvoriť rad efektov pestrých farieb, je pružná a odolná voči vode a praniu. Tlačiť je možné na bavlnu a syntetické tkaniny a rôzne hotové výrobky a kusy. Tento proces tlače je vhodný na väčší počet tričiek, mikín, košieľ, tašiek rôzne bundy a vetrovky aj zo syntetických materiálov.

Tlač na drevo, papier

Tlač na drevo je úžasná v tom že drevo má svoju kresbu a farby ktoré sa na tento druh tlače používajú môžu ponechať kresbu dreva a tlač sa stane touto kresbou dreva sama originálna. Pomocou sieťotlače na drevo je možné tlačiť drevené pozvánky, vizitky, menovky, suveníry, dekorácie nábytku.

Tlač na sklo a kovy

Tlač na sklo a kovy prostredníctvom sieťotlače je výhodná kvôli kvalite ktorú ponúka. Tlač je veľmi tvrdá odolná voči poškriabaniu a na kovy je ohňovzdorná vode odolná.