Plastiks® - Elegantný stojan na jedálny lístok vyrobený na Slovensku

25 april 2018

Stojan na jedálny lístok vyrobený z kvalitného materiálu.

Naša spoločnosť Plastiks® sa zaoberá výrobou plastových výrobkov z kvalitných materiálov ako je napríklad plexisklo, alebo axpet.
Stojan na jedálny lístok je jeden z mnohých výrobkov ktorý Vám chceme dnes predstaviť. Svoje využitie môže najčastejšie nájsť v reštauráciách, baroch, kaviarňach v hoteloch, ale aj ako reklamný a informačný stojan. Všetky stojany sú z obidvoch strán priehľadné čím sa rozširuje priestor na informovanie zákazníka. Niektoré zo stojanov sú až trojstranné.


Stojan na jedálny lístok je vyrobený z číreho plexiskla, ktoré patrí v súčastnosti medzi najpoužívanejšie materiáli v elektronike na výrobu televízorov kvôli jeho priezračnosti.
Stojany sú vyrábané štandardne z 2 mm plexiskla, ich hrúbku je možné zmeniť podľa Vašej požiadavky.
V našej ponuke si môžete vybrať stojany na jedálny lístok od rozmeru A7 - A4, avšak nie je problém prispôsobiť stojan tvarom aj veľkosťou podľa Vašej predstavy.

Tlač na kožené výrobky

Ďalšia kategória ktorou sa zaoberá naša spoločnosť je tlač na široký sortiment výrobku, ako napríklad tlač na kožu a koženku.
Na kožené výrobky používame sieťotlač, ktorá ponúka veľmi dobrú a dlho trvajúcu kvalitu. Dokáže sa prispôsobiť ohýbaniu a elasticite kože.
Môžeme používať na tlač viac farieb v mnohých odtieňoch.