Stojan na náušnice (akrylátové sklo) Stojany na šperky - lukratívna spolupráca

08 april 2019

Veľmi zaujímavé sú okrem iného komerčné zariadenia na zobrazovanie stojanov na náušnice, výrobky z akrylátového skla, ktoré sú prezentované na stolných stojanoch rôznych tvarov na vizualizáciu objektov rôznych typov.

V našom katalógu Plastiks® si môžete objednať stojany pre obchody a oddelenia so šperkami, ako aj vitríny so šperkami.

Katalóg obsahuje držiaky akrylátového skla pre: šperky a náušnice, súpravy šperkov, prstene, náhrdelníky, náramky a piercingy.

Stojan na náušnice (akrylátové sklo) Stojany na šperky - lukratívna spolupráca

V závislosti od prevedenia stojana z akrylátového skla pre šperky je možné urobiť hromadnú ukážku výrobkov, alebo jednotlivých produktov, pričom modely pre jednu komoditnú položku sa môžu zamerať na určité položky, čo výrazne zvyšuje počet ich predaja, ktoré obchodníci často využívajú na zvýšenie obchodnej efektívnosti príslušných produktov.

Vlastnosti akrylátové sklo

Akrylátové skloje veľmi praktické a odolné, vďaka priehľadnej štruktúre nie je vitrína vizuálne preplnená a všetky predmety môžu byť umiestnené vo výnimočne priaznivom svetle v dobrej viditeľnosti pre zákazníkov.

Medzi hlavné vlastnosti materiálu patria:

— Odolnosť proti otrasom a odolnosť proti poškriabaniu.

— Odolné voči pôsobeniu vlhkosti .

— Nemajú statický prúd.

— Materiál je dokonale prístupný tvarovaniu a rezaniu, ktoré vám umožní vytvoriť akrylátového skla ľubovoľné tvary.

Stojany na šperky z akrylátového sklasa často používajú v klenotníckych predajniach, kde smerové svetlo slúži na kvalitnú vizualizáciu sortimentu, transparentný materiál prenáša lúče, čo umožňuje priaznivejšie zobrazenie výrobkov a sústredenie pozornosti kupujúceho výlučne na vystavený výrobok.

Výhodná spolupráca so spoločnosťou Plastiks®

Môžete si objednať stojan na šperky za bezkonkurenčné ceny, identifikovali sme najobľúbenejšie modely, ktoré môžete kedykoľvek okamžite kúpiť bez toho, aby ste museli čakať na ich výrobu. Našim zákazníkom ponúkame:

Širokú škálu produktov pre vystavovanie šperkov, zariadenie výstav a predajní so šperkami.

Primerané ceny a dodacie lehoty výrobkov na Slovensku a v Českej republike.

Osobitné podmienky spolupráce pre veľkoobchodných a maloobchodných predajní a ideálne podmienky pre stálych zákazníkov.

Manažéri spoločnosti sú vždy v kontakte telefonicky: +421 43 49 4444 0.

Pomôžu Vám nájsť vytvoriť aj navrhnúť potrebné stojany z akrylátového skla pre náušnice a stojany na šperky z akrylátového skla. Všetko ohľadom podmienok spolupráce získate na na našich telefónnych číslach prípadne emailom dohodneme korektne podmienky spolupráce.