Stojan z plexiskla - funkčný prvok nákupného interiéru

24 march 2019

Reklamný stojan — funkčný prvok nákupného interiéru

Spoločnosť Plastiks® ponúka doplnky do reklamných kioskov, aby sa zabezpečil predajný proces. Takéto prvky sa používajú pre cenovky, brožúry, organizovanie výstav šperkov, obuvi, okuliarov a iného tovaru. Priehľadná základňa nevytvára záťaž v interiéri, takže ani pri veľkom počte podstavcov nevypadá stánok preplnene ani preťažene.

Plexi tácky a POS reklamné materiály sú používané. S nimi sa označenie okien stáva elegantnejšie a organizovanejšie.

Stojan z plexiskla - funkčný prvok nákupného interiéru

Vlastnosti stojana plexi pre produkty a reklamu

Plexi je praktický materiál, ktorý je vysoko odolný. Okrem toho výrobky z neho:

— pevné

— transparentné;

— odolné voči vlhkosti

Moderné plexisklo pre drobné nákupné prevádzky je dnes najčastejšie vyrobené z akrylu - praktického a odolného plastu. Je ľahké sa o takéto výrobky starať a udržiavať ich čisté. Nepoškriabu sa, takže si po dlhú dobu zachovávajú transparentnosť a estetiku.

Vlastnosti použitia stojanov z plexiskla

Stojany z výrobkov z plexiskla sú vnímané ľahko a nenápadne. Nenarúšajú vzhľad produktov, čo vám umožní umiestniť tovar na top predajné zóny máme skúsenosti o okamžitom zvýšení tržieb pri použití našich reklamných stojanov.

Rôznorodosť reklamných stojanov a možnosť výberu širokej z našej širokej škály produktov vám umožňujú vybrať si podstavce pre rôzne produkty, takže modely sú vyrábané pre konkrétnu skupinu vami vybraných produktov :

— pre mobilné telefóny;

— pre kožené výrobky;

— podpery z plexiskla pre obchody s gombíkmi,

— bižutériu, šperky;

— pre tlačoviny, pohľadnice;

— pre kozmetiku;

— na topánky atď.

Vďaka priehľadnosti takýchto plexi podstavcov je možné tovar vnímať zo všetkých strán, bez toho, aby bol rušený inými detailmi interiéru a komerčného priestoru. Stolové akrylové podstavce na výrobky sa líšia veľkosťou, formátom, účelom.

Plexi stojany, držiaky a ďalšie prvky z plexiskla, ktoré slúžia ako prezentácia pre rôzne výrobky, vyzerajú pôsobivo. Súčasne môžu byť aj bezpečne použité na kompaktných plochách, pretože vizuálne nenarúšajú priestor.

Reklamné stojany Plexi , ktoré sú určené na umiestnenie tlačených materiálov pre potenciálnych alebo existujúcich zákazníkov. Ide o brožúry, letáky a katalógy.