Svadobné tabule (svadobne menovky) s akrylového skla (akrylátové sklo)

22 march 2019

Svadobné tabule (svadobne menovky)

Svadobné menovky z akrylového skla je neodmysliteľnou súčasťou Vašej oslavy, jasným doplnkom interiéru, nepostrádateľným doplnkom pre fotenie, veľkolepým označením pre novomanželov.

Svadobné tabule (svadobne menovky) s akrylového skla (akrylátové sklo)

Svadobná tabuľa je veľmi lacný výrobok, ktorého opakované použitie je v podstate nežiaduce, preto odporúčame, aby ste si jednoducho kúpili alebo objednali výrobu svojho vlastného návrhu.

Všetky tieto produkty a ešte oveľa viac možností si môžete objednať v našej spoločnosti, úprimne sa snažíme počúvať vás navrhnúť a vyrobiť podľa vlastných predstáv čo chcete. Aby vaša svadba bola usporiadaná na najvyššej úrovni.

Svadobné menovky - použitie na svadbe

Tradične sa používa ako jasný doplnok pre svadobné fotenie. Ale toto je len jedna z mála možností. Tu je len niekoľko ďalších aplikácií: vo formáte pôvodnej navigácie (značky), na dekoráciu stien, stola alebo svadobnej fototapety.

Návrh môže obsahovať iniciály novomanželov, pozdrav nápisy na svadbu z akrylu, môžete umiestniť mená na to, napríklad, Menovky pre hostí, označenie sedenia pri stole. Toto je vaša udalosť a je len na vás, aby ste sa rozhodli. Prosím neobmedzujte svoju fantáziu, my sme pre vás pripravení na najodvážnejšie experimenty.

Výhody objednania plexi svadobných menoviek od Plastiks®

— ceny priamo od výrobcu

— najširšie výrobné možnosti

— rozsah inšpirujúci úctou

— obrovské nahromadené skúsenosti, kvalitné poradenstvo

Kompletný cyklus služieb pre rozvoj nápadov a výrobu tanierov na svadbu pre všetky príležitosti:

— vytvorenie originálneho konceptu dizajnu a dispozície podľa Vašich predstáv a štýlu podujatia,

— kvalitné vyhotovenie námetov na životné situácie oslavy vo vami dohodnutej forme, farbe, so správnou veľkosťou,

— dodanie hotového výrobku do rúk, a ak je to potrebné, pomoc našich špecialistov na zdobenie akcií s veľkou zľavou na sortiment našej spoločnosti.

Náklady na výrobu dosiek pre svadby z plexi

Cena sa skladá z troch zložiek: zložitosti ich tvaru, veľkosti a potreby vytvoriť jedinečný dizajn. V dôsledku toho, čím väčšie rozmery, tým zložitejšie vrstevnice, tým vyššie sú požiadavky na obraz, tým vyššia je cena. Dodatočné náklady môžu tiež vytvoriť príslušenstvo, napríklad držiaky a stojany pre umiestnenie podlahy.