Výhody stojanov na menu, stojanov na jedálny lístok

26 may 2022

Výhody stojanov na jedálny lístok:

. praktickosť, jednoduchosť použitia - v stojan na menu sa dajú ľahko vymeniť, vďaka pohodlnému dizajnu produktu.

. široká škála využitia - okrem použitia držiaka na umiestnenie jedálneho lístka, možno tento stojan na menu použiť na rezerváciu stolov. Stojany na jedálny lístok sa využívajú aj pri prezentáciách, vkladajú sa do nich letáky, pohľadnice, reklamy.

. pevnosť, odolnosť, nenáročná starostlivosť - plastové výrobky sa ľahko čistia, sú odolné a nevyžadujú špeciálne ošetrovacie prostriedky.

. môžete si u nás objednať stojan na menu podľa vašich individuálnych rozmerov. Vieme vyrobiť na šírku, výšku, malé, veľké alebo si stačí pozrieť našu online ponuku.

V závislosti od typu inštitúcie, jej vlastností sa vyberie dizajn stojana na menu. Ak sa stojan na jedálny lístok bude vždy používať v jednej inštitúcií alebo prevádzke, je možnosť naň natlačiť logo podľa vašeho výberu, napríklad logo organizácie, reštaurácie, kontaktné údaje atď. (potlač je výhodná pri nákupe 100 a viac kusov).

Typy stojanov na mieru:

  • štandardné prevedenie so stabilnou základňou (trojuholníkový stojan) - základňa takéhoto výrobku je vyrobená termoohýbaním plexiskla.
  • dizajn s farebným, tvarovým zakrivením - takéto stojany na menu sú zaujímavé v kaviarňach pre mládež, baroch. Základný tvar - rovný plochý alebo trojuholníkový.
  • šikmý držiak jedálneho lístka v tvare L – takýto produkt je možné použiť na jedálny lístok, ako aj na iné informácie a reklamu.
  • trojrozmerná podpora pre štyri menu – takýto držiak menu má štyri roviny na umiestnenie informácií.
  • trojstranné prevedenie – kompaktné, umožňuje umiestniť rôzne informácie. Na euro letáky sú zvislé stojan na menu, na obyčajné listy sú široké obdĺžnikové.
  • vertikálne stojan na menu – môžu byť rovné, šikmé, s vreckami na vizitky alebo bez nich.
  • Stojany na menu sme pripravení Vám ich vyrobiť na objednávku v súlade so všetkými vyslovenými požiadavkami. Čas výroby závisí od pracovného zaťaženia našej výroby a množstva, ktoré potrebujete. Vašu objednávku doručíme do akéhokoľvek mesta, kde potrebujete, nielen na Slovensku, ale aj v rámci EÚ.


    Vlastná osvedčená výroba nám umožňuje ponúknuť prijateľnú cenu našich produktov, pričom vždy ručíme za ich vysokú kvalitu.

    V našom online katalógu si môžete objednať ďalšie produkty pre Váš podnik. Začnite objednávať hneď teraz.
    Uveďte počet produktov, ktoré potrebujete a pošlite nám svoju požiadavku.