Vážení zákazníci z dôvodu veľkého množstva objednávok Vás prosíme, aby ste sa informovali ohľadom dodacieho termínu v období 20.09.2018 - 20.10.2018.

Ďakujeme za pochopenie.

Okrem toho, sieťotlač umožňuje použitie rôznych druhov farieb v tlači - obyčajné, fluorescenčné, reflexné, s rôznymi plnivami, kovové a iné. Po vytlačení obrazu na kov môže byť tlač potiahnutá, čo prináša produktu osobitný lesk a štýl.

V tlačiarni Plastiks® si môžete objednať tlač na kov z nasledujúcich plochých výrobkov:

Interiérové výrobky na kov

Kovové suveníry so značkami.

Môžu vyzdobiť akýkoľvek interiér.

Napríklad kancelária, reštaurácia alebo hotel.

V našej spoločnosti si môžete objednať tlač tabúľ na kov (nástenné alebo stolové), fotografie a ďalšie interiérové predmety.

Výroba suvenírov:

Prívesky

Ikony

Magnety

Reprezentatívna a firemná tlač na kov:

Vizitky

Klubové karty

Odznaky

Pozvánky

Hrúbka kovu pre tlač je určená technickými schopnosťami, tvorivým nápadom a želaniami zákazníka.

Sprievodné informácie o produkte:

Štítky a štítky na plechoch

Kovové rámy a herné panely

Ocenené materiály:

Medaily na plochom kovu

Diplomy

Certifikácia

Najbežnejšie sa používajú tieto kovové farby: zlato, striebro, bronz. Tesniaci povrch môže byť tiež lesklý alebo matný. Ak sa sieťotlač vyrába v čiernych farbách, získa sa čiernobiely pohľad vo farbe - plnofarebný.

Sieťotlač - tlač na textil, drevo, papier, kovy, sklo


Vážení zákazníci v našej spoločnosti Plastiks® sa zaoberáme výrobou plastových výrobkov a tlače na rôzne materiály. V tomto článku by som Vám rád
predstavil našu ponuku služieb tlače na sieťotlači.
Sieťotlač ponúka veľmi dobrú kvalitu tlače, ktorá vydrží aj rôzne opotrebovanie. Atrament sa nanáša prostredníctvom šablóny, ktorá sa dá zhotoviť presne na mieru podľa požadovaného obrázka.
Tlač môže byť veľmi tenká, podobná ako na papieri, alebo vo väčšej hrúbke čo je vidieť aj cítiť. Tlač je možné nanášať na rovné, ale aj valcovité predmety. Prostredníctvom sieťotlače
je možné aj vyplniť rôzne nerovné plochy alebo pórovité miesta.

Ponúkame Vám tlač loga a iných dizajnérskych prvkov na rôzne povrchy.

Tlač na textil

Výhodou tlače na textil pomocou sieťotlače je jej kvalita. Ponúka dlhodobú trvácnosť, je možné vytvoriť rad efektov pestrých farieb, je pružná a odolná voči vode a praniu. Tlačiť je možné na bavlnu a syntetické tkaniny a rôzne hotové výrobky a kusy. Tento proces tlače je vhodný na väčší počet tričiek, mikín, košieľ, tašiek rôzne bundy a vetrovky aj zo syntetických materiálov.

Tlač na drevo, papier

Tlač na drevo je úžasná v tom že drevo má svoju kresbu a farby ktoré sa na tento druh tlače používajú môžu ponechať kresbu dreva a tlač sa stane touto kresbou dreva sama originálna. Pomocou sieťotlače na drevo je možné tlačiť drevené pozvánky, vizitky, menovky, suveníry, dekorácie nábytku.

Tlač na sklo a kovy

Tlač na sklo a kovy prostredníctvom sieťotlače je výhodná kvôli kvalite ktorú ponúka. Tlač je veľmi tvrdá odolná voči poškriabaniu a na kovy je ohňovzdorná vode odolná.




Pekné stojančeky na šperky, ktoré svojim tvarom upútajú oko zákazníka

Vážení zákazníci radi by sme Vám dnes predstavili ďalšiu kategóriu našich výrobkov tento krát elegantné stojančeky na šperky na ktorých vynikne každý šperk.
Stojany sú určené pre obchody s bižutériou, zlatníctva, klenotníctva.
Stojančeky na šperky si môžete vybrať s našej širokej ponuky rôznych tvarov a typov. V rámci našich pracovných skúseností a moderných technológií, ktoré pri
výrobe našich výrobkov používame Vám môžeme vyrobiť výrobok podľa vašich predstáv. V tomto prípade nám stačí Váš náčrt a Váš výrobok môžeme začať vyrábať.
Materiál, ktorý používame na stojančeky na šperky aj na väčšinu ostatných našich výrobkov je plexisklo. Plexisklo je veľmi kvalitný materiál, ktorý
je vo svete technológií veľmi žiadaný kvôli svojej priezračnosti. Pre kvalitnú priezračnosť ktorou disponuje plexisklo ho používame najčastejšie.


Tlač na kovy

Naša spoločnosť sa zaoberá aj tlačou na rôzne predmety okrem výrobkov z plastov, ktoré vyrábame a zabezpečujeme na ne tlač. Zaoberáme sa
aj tlačou na rôzne iné materiály, ako napríklad na kovy. Ak máte záujem o tlač na kov stačí ak nám zadáte rozmer tlačenej plochy a druhy farieb.

Elegantné reklamné stojany

V našej spoločnosti Plastiks® ponúkame veľa zaujímavých výrobkov, dnes Vám chceme predstaviť reklamné stojany.
Svoje využite môžu nájsť v rámci reklamného, alebo informačného charakteru. Miesta na ktorých môžu byť využívané sú najčastejšie obchody, ale svoje využite
môžu nájsť aj v oblasti rôznych služieb, kde ich účel nemusí byť čisto reklamný, ale informačný čo upúta zákazníka a to tiež nepriamo pomáha obchodu.
Ďalšia možnosť využitia je tretí sektor v neziskových organizáciách.
Reklamné stojany ktoré si môžete pozrieť v našej ponuke sú rôznych tvarov a veľkostí. sú vyrobené z plexiskla o hrúbke 2 mm, ale nie je problém ich vyrobiť aj z hrubšieho materiálu.
V prípade že by ste potrebovali stojan z inými rozmermi, alebo tvarom stačí nám poslať Váš návrh a o podrobnostiach sa môžeme dohodnúť mailom telefonicky.

Tlač na textil

Naša spoločnosť Plastiks® zabezpečuje tlač z dobrou kvalitou na veľa druhov výrobku medzi ktorými sú napríklad tlač na textil. Na tento druh tlače používame Sieťotlač, ktorá ponúka veľmi dobrú kvalitu.
Vytlačený obrázok, alebo logo na textile je odolný aj voči vode a teda vydrží aj pri pri praní a farby si zachovajú svoj originálny odtieň.

Stojan na jedálny lístok vyrobený z kvalitného materiálu.

Naša spoločnosť Plastiks® sa zaoberá výrobou plastových výrobkov z kvalitných materiálov ako je napríklad plexisklo, alebo axpet.
Stojan na jedálny lístok je jeden z mnohých výrobkov ktorý Vám chceme dnes predstaviť. Svoje využitie môže najčastejšie nájsť v reštauráciách, baroch, kaviarňach v hoteloch, ale aj ako reklamný a informačný stojan. Všetky stojany sú z obidvoch strán priehľadné čím sa rozširuje priestor na informovanie zákazníka. Niektoré zo stojanov sú až trojstranné.


Stojan na jedálny lístok je vyrobený z číreho plexiskla, ktoré patrí v súčastnosti medzi najpoužívanejšie materiáli v elektronike na výrobu televízorov kvôli jeho priezračnosti.
Stojany sú vyrábané štandardne z 2 mm plexiskla, ich hrúbku je možné zmeniť podľa Vašej požiadavky.
V našej ponuke si môžete vybrať stojany na jedálny lístok od rozmeru A7 - A4, avšak nie je problém prispôsobiť stojan tvarom aj veľkosťou podľa Vašej predstavy.

Tlač na kožené výrobky

Ďalšia kategória ktorou sa zaoberá naša spoločnosť je tlač na široký sortiment výrobku, ako napríklad tlač na kožu a koženku.
Na kožené výrobky používame sieťotlač, ktorá ponúka veľmi dobrú a dlho trvajúcu kvalitu. Dokáže sa prispôsobiť ohýbaniu a elasticite kože.
Môžeme používať na tlač viac farieb v mnohých odtieňoch.


Cenovky z plastu.


Vážení zákazníci dovoľte aby sme Vám dnes predstavili plastové stojany na cenovky, ktoré sú dnes využívané v supermarketoch, stánkoch, obchodíkoch, luxusných obchodoch a nákupných centrách. Garantujeme kvalitu našich produktov. Plexi stojany na cenovky sú veľmi obľúbené a žiadané, pretože svojimi vlastnosťami dávajú do popredia ponúkaný produkt a ich využitie je ako pohodlné tak i praktické.
V Našej ponuke produktov nájdete držiaky na stoly, cenovky s magnetom alebo s lepiacou páskou, držiaky na štítky s klipom, cenovky na kovové povrchy.
Stojany na cenovky sú vyrábané z kvalitného axpetu 0,8mm ( ohybný plast) a plexiskla o hrúbke 1mm až 3 mm. V prípade požiadavky môžu byť aj o väčšej hrúbke.

Produkty z dreva, sietotlač.

Naša spoločnosť sa zaoberá aj výrobou drevených výrobkov. Jedná sa o suveníry - magnetky, podnosy pod jedálenskú súpravu, menovky na svadbu - aj s gravírovaným. Na všetky drevené výrobky ponúkame aj kvalitnú farebnú tlač.
Ponúkame Vám ich v rôznych farebných prevedeniach s možnosťou potlače Vášho loga.
Spoločnosť Plastiks® vyrába svoje produkty na Slovensku a zaoberá sa veľkoobchodným i maloobchodným predajom, čo Vám umožňuje ľahko nakúpiť plastové stojany a cenovky v množstve, ktoré budete potrebovať.


Plastové držiaky na menu z číreho plexiskla.

Naša spoločnosť Plastiks® Vám ponúka plastové držiaky na menu z kvalitného priezračného plexiskla. Využitie môže nájsť v reštauráciách, baroch, kaviarňach a rôznych ďalších gastronomických zariadeniach. Držiaky na menu sú obojstranné, alebo trojstranné a ich využite môže mať aj reklamný účel.
Vyrobené sú z 2 mm alebo 3 mm priezračného plexiskla, avšak môžete využiť aj farebný odtieň plexiskla.
V našej ponuke môžete nájsť rôzne tvary veľkosti držiakov na menu od formátu A7 po A4, nie je problém vyrobiť aj väčšie držiaky.
Naša spoločnosť Plastiks® Vám ponúka aj výrobu podľa vašej predstavy na mieru. Garantujeme Vám kvalitnú výrobu tovaru.

Sieťotlač na široký sortiment výrobkov

Využite možnosť potlače širokého sortimentu výrobkov z rôznych druhov materiálu od dreva, fólií, plastov, kovov, rôznych gumenných hmôt a textilu.


Praktické plastové krabice na zbierku peňazí a výherných losov.

Spoločnosť Plastiks® Vám ponúka kvalitné a praktické plastové krabice, ktoré môžu byť využité pri charitatívnej zbierke, zbere výherných losov a marketingových súťažiach v obchodných reťazcoch.
Sú vyrábané z kvalitného priehľadného plexiskla o hrúbke 3mm až 5mm.
V ponuke sú rôzne veľkosti a tvary a naša spoločnosť Vám ponúka aj možnosť rôznych farebných prevedení s možnosťou potlače. Ponúkame Vám výrobu plastových krabíc na mieru.
Spoločnosť Plastiks® má dobré skúsenosti s výrobou plastových produktov a garantuje ich kvalitu a rýchlu výrobu.

Sieťotlač

Spoločnosť Plastiks® sa venuje farebnéj tlači na širokú škálu materiálovou, ako je textil, plasty, kovy, drevo, gumy. Tlač ponúkame už od jedného kusa.

Plexi stojany na mobil

Spoločnosť Plastik® si dovoľuje Vám dnes predstaviť širokú ponuku stojanov a držiakov na mobil, ktoré sú vhodné do predajní, obchodných centier a supermarketov na prezentáciu aj ponuku mobilov.
Svoje praktické využitie ponúkajú v domácnosti a kancelárií, kde ich využijete pre umiestnenie mobilného telefónu, ktorý budete mať vždy po ruke.
Vyrobené sú s kvalitného číreho plexiskla o hrúbke 2 - 3 mm. Ponúkame Vám ich v rôznych farebných prevedeniach podľa Vašej potreby. Stojany na mobil môžme vyrobiť aj podľa Vášho želania a návrhu, stačí zaslať návrh na náš mail.
Naša firma Plastiks® garantuje kvalitu produktov, ktoré vyrábame na Slovensku. Vo výrobnom procese používame iba najnovšie technológie a materiály.

Tlač loga na výrobky

Pri objednaní našich výrobkov z plexiskla Vám ponúkame farebnú tlač Vášho loga už od 1ks. Tlač môžte využiť nielen na výrobky z plexiskla ale ponúkame možnosť tlače na textílie - tričká, drevo, folie - igelitky, kovy, gumy.